Recenzii Calmogen Plant: beneficii, pret, avantaje

calmogen-plant

Starea de nervozitate, anxietatea și tulburările de somn pot fi probleme cu care mulți dintre noi ne confruntăm zilnic. Un aliat în lupta împotriva acestor probleme poate fi Calmogen Plant, un supliment alimentar cu efect calmant și relaxant.

Acest articol este destinat să vă ajute să înțelegeți cum funcționează Calmogen Plant și care sunt beneficiile sale pentru starea de calm și relaxare. În continuare, veți descoperi secretele proprietăților sale minunate!

Ce este Calmogen Plant?

Calmogen Plant este un tip de supliment. Acesta este util pentru cei cu anxietate sau iritabilitate. Acest produs are și efecte antiaritmice. Deci, este bun pentru persoanele cu tulburări de somn.

Calmogen Plant are patru tipuri de extracte în el. Acestea sunt din Floarea pasiunii, Hamei, gențiană și valeriană. Puteți cumpăra Calmogen Plant într-un pachet cu 20 de capsule.

Beneficiile Calmogen Plant

Calmogen Plant îmbunătățește starea de calm și relaxare, ajutând la reducerea stresului și a oboselei.

Îmbunătățește starea de calm și relaxare

Calmogen Plant te ajută să te simți calm și relaxat. Acesta este un supliment din plante care conține extract de valeriană, hamei și Floarea pasiunii. Acestea sunt cunoscute pentru efectul lor benefic asupra stării de calm și relaxare.

Cu Calmogen Plant, vei putea face față mai ușor stresului zilnic. Iritabilitatea și stările de anxietate vor fi mult diminuate.

Ajută la reducerea stresului și oboselei

Calmogen Plant face viața mai ușoară. Acest supliment alimentar ajută la scăderea stresului și oboselei. Fie că ești la muncă sau acasă, Calmogen Plant te ajută să te simți mai bine.

Este ca un prieten de nădejde care este întotdeauna alături de tine. Așa că, ori de câte ori te simți stresat sau obosit, amintește-ți de Calmogen Plant. Nu trebuie să te simți copleșit.

Ia-ți o capsulă de Calmogen Plant și vei simți diferenta. Este timpul să zâmbești din nou cu Calmogen Plant!

Componentele Calmogen Plant

Compoziție:

 • Floarea pasiunii (passiflora) extract – 50 mg
 • Hamei (hamulus lupulus) extract – 50 mg
 • Gintura (gentiana) extract- 20 mg
 • Valeriana (valeriana officinalis) extract – 50 mg

Calmogen Plant conține patru componente principale care contribuie la îmbunătățirea stării de calm și relaxare. Aceste componente sunt extractul de Floarea pasiunii, extractul de Hamei, extractul de Gintură și extractul de Valeriană.

Floarea pasiunii are efecte calmante și antispastice, ajutând la reducerea anxietății și a stresului. Hameiul are proprietăți sedative și ajută la îmbunătățirea somnului.

Gintura are efecte antiaritmice și poate ajuta în cazurile de palpitații. Valeriana este cunoscută pentru proprietățile sale antistres și relaxante. Aceste componente naturale sunt combinate în Calmogen Plant pentru a aduce o stare generală de liniște și relaxare.

Cum să utilizați Calmogen Plant: Admininstrare

Forma de prezentare: 20 capsule

Mod de administrare:

 • Adulți: Luați 1 capsulă de 3 ori pe zi.
 • Copii: Se va administra la recomandarea medicului de familie sau a medicului cu specialitatea pediatrie.

Atenționări speciale:

 • Sarcina și alăptare
 • Ulcer
 • Hipertensiune arterială (HTA)
 • Alergie cunoscută la oricare dintre constituenți
 • Boli renale
 • Boli cardiace
 • Dieta hiposodată (dietă fără sare)
 • Sângerare rectală

Concluzie

Calmogen Plant este un supliment alimentar care poate ajuta la îmbunătățirea stării de calm și relaxare. Beneficiile sale includ reducerea stresului și oboselei, oferind astfel o soluție naturală pentru starea de nervozitate.

Cu extracte precum Floarea pasiunii, Hamei, Gintură și Valeriană, Calmogen Plant poate fi o opțiune eficientă pentru echilibrul emoțional și diminuarea stresului.

Întrebări frecvente

1. Care sunt beneficiile calmogen plant pentru starea de calm și relaxare?

Beneficiile calmogen plant pentru starea de calm și relaxare includ reducerea stresului, îmbunătățirea somnului, relaxarea mentală și diminuarea simptomelor anxietății.

2. Cum se utilizează calmogen plant pentru a obține starea de calm și relaxare?

Calmogen plant poate fi utilizat conform instrucțiunilor de pe ambalaj sau sub supravegherea unui specialist. De obicei, se administrează câte 2-3 comprimate sau capsule pe zi.

3. Are calmogen plant efecte secundare?

Calmogen plant este în general bine tolerat, dar pot apărea rareori reacții adverse minore precum somnolență sau disconfort gastrointestinal. Este recomandat să consultați un medic înainte de utilizare.

4. Cine poate beneficia de calmogen plant pentru starea de calm și relaxare?

Calmogen plant poate fi benefic pentru persoanele care se confruntă cu niveluri ridicate de stres, anxietate sau tulburări ale somnului. Este important să consultați un medic pentru a determina dacă este potrivit pentru dumneavoastră.

Scroll to Top