🤗 Bine ai venit in comunitatea 'Life Color Forever', unde fiecare persoana conteaza la fel de mult si este tratata ca OM, nu doar ca 'un abonat' ...

Iti multumim ca te-ai inscris la lista noastra 100 de idei creative 'jocuri cu papusi'! 


Daca te intrebi... DE CE aceste idei, si de ce acum?


Din bucurie pentru copii, si intrucat ne plac provocarile.


Mai mult decat atat, dorim sa aducem familia mai aproape...


In aceasta lume in care fiecare petrece (prea mult timp) separat de cei dragi...


Unde se 'comunica' mai degraba cu telefonul, tableta sau laptopul, decat cu parintii, bunicii si prietenii...


Iar contactul direct, 'ochi-in-ochi', fata-in-fata, si imbratisarile, asa cum eram obisnuiti odinioara, sunt din ce in ce mai rare.


Prin urmare, dorim sa refacem aceste legaturi de familie si prietenie, prin joc creativ; jocurile cu papusi.


Am dedicat pasiune, efort si timp pentru acest proiect, care cu ajutorul tau, si al altor mamici, parinti si bunici, speram sa se raspandeasca online si sa ajunga catre persoanele care au nevoie de el. 


Ideea proiectului s-a ivit dupa ce am creat aceasta sceneta cu 'Zana primaverii si prietenii ei', pe care o poti viziona mai jos, asa cum ti-am promis.


Initial am creionat 10-20 de idei, pe care le-am dezvoltat impreuna (Codrut si Ioana); ulterior, am facut cercetari in amanunt pe diverse site-uri, si am descoperit si altele. Intr-un final, le-am imbinat pana am ajuns la 100 de idei; suntem extrem de bucurosi de produsul final, si dorim sa le impartasim cu tine, si cu cei dragi.


Fiecare idee am creat-o in format grafic pentru a reflecta cat mai bine tipul de joc cu papusi pe care fetitele, singure, sau impreuna cu prieteni, bunici, parinti si intreaga familie le pot pune in scena cu papusile pe care le au deja.


Toate aceste 100 idei au menirea sa dezvolte inteligenta si imaginatia fetitelor (precum si a tuturor celorlalte persoane implicate), atunci cand sunt combinate in mod artistic, creativ, mai des, si pe termen lung. 


Doar cateva idei, puse in practica, o data sau de doua ori pe luna, nu vor produce rezultate semnificative, iar pedagogii si psihologii stiu prea bine aceasta, si recomanda terapia prin joc si dezvoltarea armonioasa a copiilor, in mod consecvent.


Din moment ce deja te-ai inscris la lista noastra, iti vom trimite prin email cate o idee pe zi, iar in decurs de 100 de zile (3 luni) vei putea sa le colectionezi pe toate, si sa traiesti impreuna cu cei dragi amintiri memorabile.


Iata un exemplu concret despre cum arata prima idee, pe care am inclus-o in email-ul pe care ti l-am trimis deja, ca urmare a abonarii tale... 


Ti se pare prea mult de asteptat 3 luni de zile ca sa accesezi toate aceste 100 idei?


Doresti sa le vezi pe toate in format PDF? (il poti printa color, si folosi oricand ai nevoie) ... Atunci il poti comanda online, prin card sau paypal... la doar 50 LEI!

155
Days
06
Hours
01
Minutes
17
Seconds

Pana la sfarsitul anului mai sunt atatea zile cum se vede, si de aceea dorim sa ajungem la un numar cat mai mare de familii care sa beneficieze de aceste idei.

Ideal, ar fi ca fiecare membru care se inscrie la lista noastra de emailuri, sa acceseze in format PDF toate aceste 100 de idei, si de aceea il oferim la un pret modic de 50 RON!

La un calcul matematic simplu, o idee valoreaza 50 de banuti. Exact cat o jumatate de franzela.

Ne ajuti si tu sa atingem tinta de mai jos pana la sfarsitul lui 2020?

300+

Membrii in comunitate

300+

Familii inspirate

300+

PDF-uri trimise

Esti inca pe ganduri?

Ai Satisfactie Garantata 100%, Iar Riscul Cade Pe Umerii Nostri Pentru Ca Esti Protejat Cu Garantia 'Banii Inapoi In 60 de Zile'! 

Iti oferim inca un motiv in plus ca sa capeti incredere in noi si sa comanzi acest produs. 

Foloseste acest pachet cu 100 de idei creative, timp de 60 de zile, si vei vedea efectul lor in viata ta si a celor dragi. 

Daca consideri ca nu a meritat investitia, sau pur si simplu doresti sa anulezi comanda, trebuie doar sa ne contactezi prin email sau sms, in decurs de 60 de zile din momentul achizitiei, si vei primii toti banii inapoi!

Fara resentimente, si vom ramane prieteni. 


Daca nici aceasta nu te motiveaza, ne-am dori sa aflam ce anume te-ar ajuta sa iei o decizie?

Prin urmare, te rugam sa ne trimiti un email sau un SMS, pentru ca nevoia si opinia ta conteaza pentru noi!

0762-936-099; 0763-296-505; lifecolorforever@zoho.eu


Descopera povestea celor 7 papusi (handmade, de colectie); da un click pe imaginea care te intereseaza...

(1) Zana Primaverii

(4) Printesa Cool

(7) Printesa Curcubeu

(2) Zana Apelor

(5) Zana Smarald

(3) Pistruiata

(6) Zana Sclipici

Un cadou pentru fetite, pe care nu-l intalnesti in magazine. Aduce bucurie intregii familii. Creat cu multa❤️ dragoste.