Cutia 1: Zana Primaverii si prietenii ei

Cutia 1: Zana Primaverii si prietenii ei (300 250 LEI)

Un cadou pentru fetita ta, pe care nu-l intalnesti in magazine

Creat cu dragoste, pentru bucuria intregii familii!

Bine ai venit in Padurea Fermecata! Aici locuieste Zana Primaverii.

Papusa “Zana Primaverii” este creata manual. Parul este lung si negru, din lana, lipit fir cu fir, taiat si asezat uniform. Pe cap sta asezata o coronita cu flori albastre, ce simbolizeaza vestirea primaverii. Fusta zanei a fost realizata in mai multe etape.

Prima data am creat jupa din tiul verde si apoi am aplicat manual materialul din matase cu elemente din natura.

Atentie: fata este din polistiren, deci nu se recomanda spalarea acesteia. La fel se recomanda si pentru celelate jucarii, deoarece au fost create atat pentru joaca, cat si pentru colectie. In aceasta cutie exista si alte elemente fragile care pot reprezenta un risc!

Pantofii verzi din paiete sunt de asemenea aplicati manual si alte finisaje care dau farmec acestei lucrari precum mainile, sunt din bumbac.

Hainutele sunt detasabile, un lucru placut pentru “micutele zane” care asteapta cu nerabdare sa se bucure de acest cadou.

Casuta a fost realizata cu ajutorul urmatoarelor materiale: autocolant, carioci, fetru, o fundita si multa magie.

In casuta mov, locuieste “piticul Bulina” a carei casa este vizitata adesea si de prietenul sau Zapezila. Piticul Bulina are un costum verde realizat din fetru, o caciulita rosie cu buline, care a contribuit la formarea numelui si o barba alba din vata ce simbolizeaza intelepciunea. In procesul de creatie al acestora am inserat elemente din natura precum ghinde si imprimeuri rosii cu buline, regasite in fascinanta lume a ciupercilor.

Prietenele “Floribaz si Gargaribaz” abia asteapta sa ajunga in mainile unei micute, deoarece au multe intamplari de povestit. Albinutele lucrate manual, au fost decorate cu multa grija, asa ca atunci cand atingi antenutele, vei auzi “baz-baz”.

Fulguletul de nea il poti aseza oriunde in camera. Fulgii-Roz este un personaj magic, el reprezinta fulgul de nea care nu se topeste niciodata si care are multe dorinte de implinit. 

Ultimul element inserat in aceasta cutie, (felicitarea), ne aminteste de noptile tarzii de primavara, cand acest spiridus sta de paza pentru a-si apara prietenii. El tine in mana un trandafir roz care are puterea de a tine orice lucru rau departe.

Aceasta cutie contine 8 elemente surpriza: Zana Primaverii, Piticul, Omul de zapada, 2 albinute, casuta, fulgul de nea si felicitarea.

Cutia a fost personalizata cu ajutorul unui sablon. Modelul desenat pe aceasta a fost creat printr-o tehnica de presare, dupa aplicarea acuarelelor pe un burete.

Omul si natura au fost create dupa planul divin.

Dragostea Mantuitorului ne face sa fim mai buni si asteapta sa patrunda in inimile si in casele noastre. Cu aceasta dragoste au fost inspirate si create aceste jucarii, menite sa aduca fericire  in cadrul familei.

O primavara frumoasa!

Scroll to Top